Gasdetectie

Kwikdampmeters

Kalibra is geautoriseerd verkoop- en servicepunt van kwikdampmeters van Arizona Instruments (AZI). Alle services omtrent kalibraties en reparaties van de kwikdampmeters, worden vanuit het eigen Kalibra laboratorium in Roden uitgevoerd. Ook voor de verhuur en de aanschaf van kwikdampmeters kunt u bij ons terecht!

Waar worden kwikdampmeters gebruikt?

Kwik en kwikverbindingen zijn stoffen die zeer slecht voor de gezondheid zijn. Bij bedrijven in de olie-, gas- en chemische industrie kunnen kwik of kwikverbindingen aanwezig zijn als onderdeel van het proces. Hiernaast zijn deze stoffen bijvoorbeeld  te vinden bij laboratoria, ziekenhuizen of afvalverwerkings- en waterzuiveringsbedrijven. Binnen dit soort bedrijven worden kwikdampmeters gebruikt om bronnen van kwik te herkennen, zodat de stof kan worden opgeruimd en/of eventuele lekken kunnen worden hersteld.Kalibratie en reparatie kwikdampmeters.
Kwikdampmeters dienen jaarlijks gekalibreerd te worden, om de betrouwbare werking te kunnen garanderen. Mocht uw kwikdampmeter beschadigd zijn, verzorgt Kalibra de reparatie ook voor u.

De volgende kwikdampmeters kunnen door ons worden gekalibreerd en/of gerepareerd:

• Jerome 431
• Jerome J405
• Jerome J505

 

Offerte aanvragen

Vraag snel en gemakkelijk online een offerte aan of bel direct met 015-2780101

Uw mening

Kalibra vindt uw mening belangrijk. Doe mee aan ons tevredenheidsonderzoek.