Accreditatie VCCN Richtlijn 7 metingen

30-01-20 |

Kalibra geaccrediteerd door de RvA voor het classificeren van operatiekamers en opdekruimten conform VCCN Richtlijn 7

Voor het classificeren van operatiekamers en opdekruimten binnen een klasse 1 afdeling, is in 2014  door de VCCN een richtlijn (RL-7) uitgegeven waarin de toe te passen procedures zijn omschreven.

Al vanaf de introductie van RL-7 kon u voor het classificeren van uw OK of opdekruimte bij ons terecht, maar vanaf heden kan Kalibra dit uitvoeren onder ISO 17025 accreditatie, als enige in Nederland!

In het accreditatieproces wordt door de Raad van Accreditatie (RvA) beoordeeld of Kalibra voldoet aan de eisen van de ISO 17025. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een vak-deskundige, die middels audits o.a. beoordelen of niet alleen de RL-7 procedure wordt gevolgd, maar ook of de technici op de juiste wijze zijn opgeleid en aangesteld.

Door deze accreditatie kan Kalibra als enige validatie partij in Nederland de classificatie van uw OK of opdekruimte aantoonbaar herleidbaar uitvoeren.

Deze scope aanpassing, en de validaties waar Kalibra al voor geaccrediteerd was, zijn terug te vinden op de site van de RvA L571.

Bent u geïnteresseerd wat de voordelen voor u zijn, neem dan contact met ons op.

 

 

Accreditatie VCCN Richtlijn 7 metingen